افزایش بهره وری و حفظ منابع ملی با صنعتی سازی ساختمان

دبیر انجمن انبوه سازان استان تهران با بیان این که از صنعتی سازی ساختمان غفلت شده، گفت: این روش باعث افزایش سرعت ساخت، افزایش امینی، مصرف بهتر و بهینه مصالح، منابع ملی و انرژی می شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت سازه های فولادی ایستا، رامین گوران در بازدید از غرفه شرکت ایستا در نمایشگاه صنعت ساختمان تهران، درباره اهمیت توجه به صنعتی سازی ساختمان اظهار کرد: در ساختمان وقتی صحبت از صنعتی ساز می شود فقط به قیمت نگاه می کنند در صورتی که عوامل مختلف در آن دخیل است.

دبیر انجمن انبوه سازان استان تهران افزود: افزایش سرعت ساخت، کاهش وزن سازه، افزایش امینی نسبت به حوادث و زلزله، مصرف بهتر و بهینه مصالح، حفظ سرمایه ملی و انرژی از دستاوردهای صنعتی سازی است که به آن ها توجهی نمی شود.

وی با بیان این که در صنعتی سازی ساختمان نتوانستیم موفق باشیم و ارائه قوی نداشتیم، ادامه داد: به همین دلیل مزایای آن هم مورد توجه قرار نگرفته، به همین دلیل شاهدیم در سیستم غیر صنعتی مصالح ساختمانی، انرژی و سرمایه های کشور هدر می رود.

گوران با تاکید بر این که مصرف منابع ملی برای آینده پیامدهای خوبی ندارد، گفت: بخش خصوصی هم آنچه مورد توقع بوده انجام نداده است؛ گرچه در صنعت خوب عملکردیم اما در صنعتی سازی موفق نبوده ایم.

وی بیان کرد: در کشور ما مصالح و انرژی ارزان در اختیار تولیدکنندگان قرار می گیرد و به همین دلیل درست استفاده نمی شود.

دبیر انجمن انبوه سازان استان تهران اضافه کرد: صنعتی سازی ساختمان نیازمند برنامه ریزی و اجرای مداوم است و باید برای آینده آن برنامه داشت.

وی ادامه داد: تولیدکنندگان هم اگر آینده مشخصی نداشته باشند ریسک سرمایه گذاری را نمی پذیرند زیرا برای آن نیازمند ماشین آلات و زیرساخت های پر هزینه هستند.

گوران اقتصاد مسکن را وابسته به اقتصاد کلان دانست و گفت: اگر برنامه خوبی نداشته باشیم، برنامه ریزی های مقعطی تاثیری در بهبود آن نخواهد داشت.

وی یادآور شد: از نظر اقتصادی نکته دیگر به سرعت مرتبط است؛ چون سرعت صنعتی سازی بالاست بازگشت سرمایه برای بخش خصوصی هم بهتر رقم می خورد.

گوران خاطرنشان کرد: عمر ساختمان هم در این بخش افزایش خوبی خواهد داشت و به اقتصاد کشور هم کمک می کند.